Novi Renault MEGANE R.S. TROPHY-R: zmogljivosti, ekskluzivno

Novi MEGANE R.S TROPHY-R je športna različica kompaktnega avtomobila, ki je pripravljena za na dirkališče. Z boljšim prenosom moči, večjo hitrostjo skozi ovinke in vzdržljivimi zavorami je zmožen ponuditi neizmeren užitek tistim, ki znajo iz avtomobila izvabiti njegovo bistvo.

2019 - Nouvelle Renault MÉGANE R.S. TROPHY-R

Avtomobil za voznike: ultimativen, nabrušen, z ravnijo zmogljivosti, ki mu omogoča, da se meri z modeli, ki imajo več kot dve gnani kolesi in za več kot 300 KM motorne moči.

Ta res izjemen avtomobil bo naprodaj proti koncu leta 2019 kot posebna omejena serija s samo 500 oštevilčenimi primerki.

Novi Renault MEGANE R.S. TROPHY-R je najzmogljivejši serijski avtomobil, kar jih je Renault kdajkoli ponudil na trgu. Ukoreninjen je v izjemni zgodovini Renaulta v avtomobilskem športu in nadaljuje legendo o lomilcu rekordov Meganu R.S., ki spet na ceste prinaša tehnologije in strokovno znanje, ki ga je Renault Sport razvil na dirkališčih. Za ta avtomobil so inženirji Renault Sport svoje strokovno znanje potisnili dlje kot kdajkoli prej. Končni rezultat je potrdil nov rekord na stezi Nürburgring Nordschleife.

  • Novi MEGANE R.S. TROPHY-R ima enak izjemno učinkovit 1,8-litrski motor z močjo 300 KM kot različica Trophy (167 KM/l).

  • Drastično zmanjšanje mase. Izganjanje odvečne teže je vodilo do vsake podrobnosti, od odstranitve zadnjih sedežev, do uporabe ogljikovih platišč (za doplačilo) in izpušnega sistema iz titana znamke Akrapovič. Končna razsodba na tehtnici: za 130 kilogramov lažji kot Megane R.S. Trophy brez dodatne opreme.

  • Povsem prenovljene obese za izboljšane, radikalne zmogljivosti.

  • Še bolj izpiljena aerodinamika za boljši pritisk ob stezo in optimizirane tokove zraka (posebni okrovi podvozja in karbonski difuzor), dodatno optimizirano obvladovanje temperature (reža NACA za zajem zraka, zajemala zraka za zavore itn.).

 

Odkrijte novi Renault MEGANE R.S. Trophy >

Vaše mnenje nam veliko pomeni. Ste že ocenili prebrano novico?


1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic (2 ocen, povprečno: 5,00 od 5)