Z električnimi vozili Renault na dogodku ECO meet

Minulo soboto sta na Kongresni trg v Ljubljani številne mimoidoče zvabila sonce in pestra ponudba razstavljenih električnih vozil, kjer se je Renault Slovenija predstavil z modeli Twizy in Zoe.

Foto_2

Na dogodku ECO meet, ki je največji slovenski dogodek na področju električnih in ostalih ekoloških vozil, so ponudniki vozil na alternativni pogon dobili priložnost predstaviti modele vozil, s katerimi sledijo aktualnim trendom v avtomobilski industriji.

Med obiskovalci, ki so se ustavili na razstavnem prostoru Renault Slovenija, so s svojo futuristično podobo največ radovednih pogledov nedvomno privabili trije Twizyji, v katere so se obiskovalci z veseljem usedli in si skušali predstavljati, kakšna bi bila vožnja po mestnih ulicah z enim od teh malčkov. In Twizy je, prav zaradi svojih dimenzij, prav zares popolno vozilo za raziskovanje mesta, ki bo poenostavilo tudi iskanje parkirnega mesta, saj z njim lahko parkirate kjer koli.

Tisti obiskovalci, ki že razmišljajo v smeri bolj čiste in električne prihodnosti, pa so odlično alternativo za vsakdanjo vožnjo videli v modelu Renault ZOE, ki je prvo električno vozilo, dostopno širši javnosti, ki ponuja doseg vožnje do 300 km.

Vaše mnenje nam veliko pomeni. Ste že ocenili prebrano novico?


1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic (Brez ocen)