V Ljubljani odprli nov Motrio servis Avtocenter Martin Stipič

Motrio je blagovna znamka nadomestnih delov, ki jo je Renault leta 1998 vzpostavil z mislijo na starejša vozila vseh znamk.

Ponudba Motrio ustreza pričakovanjem lastnikov rabljenih vozil, starejših od štirih let, ki so še posebej občutljivi na ceno, saj so nadomestni deli Motrio v povprečju za okoli petino cenejši od originalnih.

Z otvoritvijo velikega servisno-prodajnega mesta Motrio Avtocenter Martin Stipič, s.p., na Zaloški cesti 179 pridobiva Motrio že drugo neodvisno servisno delavnico v glavnem mestu Slovenije in obenem štirinajsto v Sloveniji.

DSCF1821 

Motrio s posluhom za lastnike starejših vozil

Po vsej Evropi se vozni park postopoma stara, lastniki rabljenih vozil pa v iskanju čim cenejšega vzdrževanja pogosto zapuščajo pooblaščeno servisno mrežo in vzdrževanje svojih vozil zaupajo nepooblaščenih delavnicam. Da bi jim ob nižji ceni nadomestnih delov zagotovili zanesljivost in kakovost, je Renault pred 20 leti lastnikom vozil, starejših od štirih let, začel ponujati nadomestne dele Motrio.

Tudi v Sloveniji so lastniki starejših vozil v pooblaščenih servisih Renault že lahko izbrali nadomestne dele Motrio. Z otvoritvijo servisne delavnice Motrio Avtocenter Martin Stipič, s.p., na Zaloški cesti 179 v Ljubljani je mreža  samostojnih servisnih delavnic znamke Motrio dobila svojega štirinajstega predstavnika. In to še zdaleč ne zadnjega. S ciljem zagotoviti pokritost celotnega slovenskega ozemlja in širše regije Adriatic se bo razvoj mreže serviserjev Motrio s preizkušenimi in kakovostnimi partnerji nadaljeval tudi v prihodnosti.

Motrio Avtocenter Martin Stipič, s.p., sodi med največja Motrio prodajno-servisna mesta v Sloveniji, saj ima kar 23 zaposlenih. Podjetje Avtocenter Martin Stipič s.p., je bilo ustanovljeno že leta 1986, dejavnost pa se je z leti širila na dodatne storitve za vozila. Vodili podjetja sta kakovost in tradicija. Najbolj prepoznavni so na področju vulkanizerskih storitev in popravila platišč, nudijo velik izbor pnevmatik priznanih proizvajalcev ter hrambo pnevmatik. Imajo avtoservis, 24-urno asistenco  na cesti z avtovleko, ročno avtopralnico, omogočajo polnjenje klime in geometrijo vozila. Njihovih sedem  delovnih linij je opremljenih z najsodobnejšo opremo, ki zagotavlja kakovostne storitve.

»Kot prepoznaven servis na področju pnevmatik oziroma vulkanizerstva smo se vključili v mrežo Motrio z namenom pridobiti tudi prepoznavnost kot avtomehanična delavnica in tako ponuditi stranki kompletno strokovno in kakovostno uslugo za vozila vseh blagovnih znamk.  Želimo si postati eden večjih Motrio centrov ne samo v Ljubljani, ampak tudi v regiji in s tem povečati ogled sebi in verigi Motrio«, je na otvoritvi povedal lastnik Avtocentra gospod Martin Stipič.

 

Fotografija prereza traku (od leve): direktor prodaje Motrio v regiji Adriatic Milan Pantelič,  lastnik in direktor Motrio Avtoservisa Martin Stipič, direktor poprodaje v Avtohiši Real Tomaž Šoba.

Vaše mnenje nam veliko pomeni. Ste že ocenili prebrano novico?


1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic (Brez ocen)