Renault tudi na slovenski trg uvaja nov prodajni program Renault SELECTION

Renault SELECTION je uporabna rešitev za kupce, ki želijo kupiti, prodati ali zamenjati preverjen rabljen avtomobil katerekoli znamke. Od 16. oktobra naprej se bo ta mednarodna Renaultova storitev tudi uradno začela širiti še po Sloveniji.

Renault-Selection-01.

Družba Renault Nissan Slovenija je najavila začetek delovanja nove pod-znamke Renault SELECTION za prodajo rabljenih vozil vseh znamk. Od 16. oktobra naprej se storitev Renault Selection javno predstavlja v Sloveniji, saj je velika večina uradnih trgovcev vozil znamke Renault s tem dnem tudi uradno vključena v ta sistem.

Renault SELECTION je mednarodna blagovna znamka, ki združuje storitve standardizirane prodaje rabljenih vozil vseh znamk. Gre za transparentno in zanesljivo rešitev za kupce, ki želijo kupiti, prodati ali zamenjati preverjene rabljene avtomobile vseh znamk ob najboljših pogojih plačila, zavarovanja, garancije in pomoči na cesti. S to poslovno potezo namerava Renault pridobiti tudi kupce, ki želijo rabljeno vozilo katerekoli znamke zamenjati za povsem nov avtomobil znamke Renault ali Dacia.

Na razvitih svetovnih tržiščih je prodaja rabljenih vozil zelo pomembna in ponekod celo do trikrat večja od prodaje novih vozil. Tudi v Sloveniji trg rabljenih vozil narašča, predvsem v segmentu dražjih in mlajših vozil.

Naš cilj je preko znamke Renault SELECTION  izpolniti pričakovanja tistih kupcev, ki iščejo zanesljivo rešitev za brezskrbno prodajo svojega avtomobila, zanesljiv in zaupanja vreden nakup  preverjenega rabljenega avtomobila katerekoli znamke ali pa nakup novega avtomobila znamke Renault in Dacia z enostavno menjavo po sistemu „staro za novo“.

 

PREBERITE VEČ >

 

Vaše mnenje nam veliko pomeni. Ste že ocenili prebrano novico?


1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic (Brez ocen)