Renault: uradni prevoznik Blejskega strateškega foruma

Bled je v preteklih dnevih spet živel v utripu strateškega foruma – enega najpomembnejših mednarodnih dogodkov vlade Republike Slovenije. V hotelih okoli jezera so se zbrali politični in gospodarski odločevalci, katerih mobilnost je zagotavljal Renault kot uradni prevoznik tega za Slovenijo izjemno pomembnega dogodka.

Festivalna_Bled_Renault-61

Mednarodni dogodek »Bled Strategic Forum« že od leta 2006 združuje raznolike politične in ekonomske odločevalce v odprtem dialogu o ključnih političnih, varnostnih in razvojnih izzivih hitro spreminjajočega se sveta, v katerem živimo. Forum podpirata dva dodatna programa: poslovni s platformo za povezovanje javnega in privatnega sektorja  ter mladi, ki bo prisluhnil glasu prihajajoče generacije voditeljev.

Blejski strateški forum je potekal 4. in 5. septembra, na njem pa je sodelovalo več kot 1.000 udeležencev. Ker gre za ključne sedanje in prihodnje odločevalce iz 70 držav, je družba Renault za njihove prevoze v okviru celotnega dogajanja zagotovila 42 vozil. Večino voznega parka so predstavljala inovativna in udobna vozila višjega razreda Renault Talisman, Koleos in Espace, dopolnjevala pa jih je deseterica potniških kombijev Renault Trafic. Da bo individualna mobilnost v prihodnosti vedno bolj električna, sta dokazovala dva električna avtomobila Renault ZOE. Električna mobilnost je bila namenjena predvsem prevozom udeležencev po cestah na samem Bledu in v njegovi bližnji okolici, kjer je tiha in brezogljična vožnja še posebej pomembna za nemoteno sobivanje vseh, ki želijo uživati v lepotah Bleda. Goste so z Renaulti prevažali posebej izšolani poklicni vojaki Slovenske vojske.

Vaše mnenje nam veliko pomeni. Ste že ocenili prebrano novico?


1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic (Brez ocen)