RENAULT SYMBIOZ: videnje prihodnje mobilnosti

  • Oblikovalska študija izraža Renaultovo videnje prihodnje mobilnosti, ki bo avtonomna, električna in povezljiva.
  • RENAULT SYMBIOZ bodo razkrili med konferenco za novinarje na letošnji mednarodni avtomobilski razstavi v Frankfurtu, ki bo v torek, 12. septembra, ob 9.50 uri.
  • Ta oblikovalska študija je del novega cikla, katerega začetnik je študija TREZOR.

2017 - Concept-car Renault SYMBIOZ

Pariz, 4. september 2017 – Renault s študijo RENAULT SYMBIOZ predstavlja svoje videnje avtomobilske prihodnosti okrog leta 2030. Kakšna pričakovanja bodo imeli naši kupci? Kakšni bodo okoljski in urbani izzivi, s katerimi se bo treba spoprijeti? S to študijo Renault raziskuje prihodnost z avtonomno, električno gnano in povezljivo mobilnostjo.

Ime RENAULT SYMBIOZ izvira iz starogrške besede symbiōsis, ki pomeni skupno življenje oziroma sožitje (syn je skupaj ali z, bios je življenje). Pri Renaultu verjamejo, da bo avtomobil prihodnosti, ki ga uteleša najnovejša študija, deloval skladno in v nenehni interakciji s svojim okoljem, s cestno infrastrukturo in digitalnim življenjem svojih potnikov. Črka Z na koncu imena se nanaša na vgrajeno tehnologijo Z.E. s povsem električnim pogonom.

Renault vabi na spoznavanje svojega videnja avtomobilskega ekosistema prihodnosti na letošnji mednarodni avtomobilski razstavi v Frankfurtu, na razstavnem prostoru v dvorani 8. Tam bo 12. septembra ob 9.50 uri Renaultova konferenca za novinarje, na kateri bosta Thierry Bolloré, glavni direktor za konkurenčnost in Laurens van den Acker, direktor za oblikovanje predstavila študijo RENAULT SYMBIOZ.

Vaše mnenje nam veliko pomeni. Ste že ocenili prebrano novico?


1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic (2 ocen, povprečno: 5,00 od 5)