To poletje nam Pony by Renault vrača naše otroštvo

Dolgo preden smo si lahko privoščili prvi avtomobil, nas je številne po mestu prevažal legendarni Pony. V prihodnjih poletnih dnevih nam posebna izvedenka tega nepozabnega kolesa Pony by Renault vrača naše otroštvo – najprej prek obujanja spominov, nato pa srečneža še prek nagrade – povsem novega kolesa Pony!

Renault Slovenija dviguje temperaturo v mestu z nagradnim natečajem #MojePrvoKolo. Prav vsi lahko obujamo spomine na otroštvo prek objave naših najlepših spominov na družbenih omrežjih Facebook, Snapchat in Instagram, s tem pa sodelujemo v boju za glavno nagrado – Pony by Renault. Gre za omejeno serijo nostalgičnega kolesa Pony, ki je nastala v sodelovanju s podjetjem ROG.

Akcija traja samo do 11. julija na družbenih omrežjih:

 

Facebook:

Uporabnik na strani Renault Slovenija pod objavo o tej akcji zapiše kreativni komentar, fotografijo ali video o spominu na svoje prvo kolo: https://www.facebook.com/renaultslovenija/videos/1380960481969739/

 

Instagram:

Uporabnik na svoj Instagram story objavi fotografijo, serijo fotografij ali videov o spominu na svoje prvo kolo, označi @renault_si in uporabi #mojeprvokolo

 

Snapchat:

Uporabnik pošlje snap svojega spomina na Snapchat profil @renaultsi.

 

Najboljši izmed spominov po mnenju strokovne žirije iz vsakega izmed petih izborov bo objavljen na družbenih omrežjih Renault Slovenija in bo osvojil glavno nagrado, kolo PONY by Renault.

Vaše mnenje nam veliko pomeni. Ste že ocenili prebrano novico?


1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic (2 ocen, povprečno: 3,00 od 5)