Novi MEGANE GrandCoupé

Dinamična oblika in prestižnejša notranjost nove Renaultove triprostorske limuzine

Družina modelov MEGANE se povečuje z uvedbo štirivratne limuzine z imenom Novi MEGANE GrandCoupé. Ta model zaokroža Renaultovo ponudbo v segmentu C in krepi položaj znamke na trgih, na katerih so kompaktne triprostorske limuzine še vedno prva izbira kupcev, ki iščejo udoben in prostoren avtomobil, s katerim želijo pokazati tudi svoj družbeni status.

picture1

Novi MEGANE GrandCoupé, ki ga izdelujejo v Renaultovi tovarni v Bursi v Turčiji, bo od te jeseni naprodaj v skoraj 30 državah in prispeva k okrepitvi mednarodne rasti in širitvi ponudbe modelov znamke Renault.

Novi MEGANE GrandCoupé temelji na Renaultovi modularni konstrukcijski osnovi CMF C/D in je bil zasnovan, oblikovan ter razvit vzporedno z na začetku leta 2016 uvedenim Novim MEGANOM. To pomeni, da ima limuzinska različica enake dinamične odlike (podvozje, obese, motorje), udobnost in tehnologije kot različica s petimi vrati, k temu pa dodaja za ta razred rekordno prostornost z velikodušno odmerjenim prostorom za potnike in prtljažnikom, ki meri 550 dm3 po VDA.

Z dinamično obliko in nizom opreme na ravni višjega razreda Novi MEGANE GrandCoupé prinaša pristen pomik navzgor po razkošnosti in ugledu, s čimer postaja nova merila v segmentu kompaktnih triprostorskih limuzin.

 

PREBERITE VEČ (PDF)

Vaše mnenje nam veliko pomeni. Ste že ocenili prebrano novico?


1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic (Brez ocen)