Tereza Kesovija očarala tolminsko publiko

Prihod na oder v zvezdniškem slogu

Dalmatinska zvezdnica Tereza Kesovija se je na koncert v Tolminu pripeljala v edinstvenem slogu, v udobju novega vozila Renault ESPACE in intuitivne tehnologije, s katero se vozilo svojim potnikom popolnoma prilagaja. Na povabilo podjetij Renault Nissan Slovenija in GoOpti se je namreč prepustila sproščeni vožnji, ki jo omogoča multisenzorna tehnologija, vse od Zagreba do prizorišča koncerta v Tolminu, kjer je ob predstavitvi novega albuma Oči duše povsem očarala poslušalce.

Prevoz zvezdnice in spremljevalne skupine sta organizirala Renault Nissan Slovenija in GoOpti, ki v mesecu oktobru s prestižnima voziloma Renault TALISMAN in Renault ESPACE strankam GoOpti ponujata prav posebno izkušnjo. V Sloveniji so namreč stranke v poslovnih vozilih deležne brezskrbnega in udobnega prevoza, ki je prilagojen po meri posameznika.

»Renault TALISMAN in Renault ESPACE zagotavljata pravo multisenzorno doživetje. Tehnologija MULTI – SENSE® namreč omogoča, da se vozilo prilagaja svojim potnikom in jim tako ustvarja povsem novo razsežnost užitka v vožnji. V veliko veselje nam je, da smo lahko takšno doživetje ponudili tudi legendarni Terezi Kesoviji in njeni spremljevalni skupini,« pojasnjuje Matjaž Križnar, direktor prodaje velikim kupcem pri Renault Adriatic, ki pozdravlja sodelovanje s podjetjem GoOpti in edinstveno izkušnjo sodelovanja s Terezo Kesovijo.

Tereza Kesovija je v svoji bogati glasbeni karieri nanizala številne hite, kot so »Prijatelji stari, gdje ste«, »Nono, dobri moj nono«, »Nježne strune mandoline«, »Sviraj mi sviraj«, »Na stradunu« in mnogo drugih. V Kinogledališču v Tolminu pa je legendarna glasbenica poleg svojih starih uspešnic predstavila tudi nekaj pesmi iz novega albuma Oči duše.

‘Oči duše’ je Terezin prvi studijski album od leta 2007 in ga upravičeno lahko označimo za prekrasno in prvorazredno izdajo, na katero se je splačalo čakati toliko let. Po 55-ih letih glasbene kariere, je še vedno lepo slišati, da ima najlepši ženski vokal iz prostora bivše skupne države še vedno toliko za povedati s svojimi „očmi duše“.

(Fotografija: Marin Tomas)

Vaše mnenje nam veliko pomeni. Ste že ocenili prebrano novico?


1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic (Brez ocen)