Nov rekorden doseg ZOE: 400 km (NEDC) povsem električne vožnje je na voljo že zdaj

Renault uvaja ZOE z novim akumulatorjem Z.E. 40. Istočasno so ponudbo ZOE obogatili z novimi povezljivimi storitvami in novostmi v opremi. Prenovljena ponudba ZOE je na voljo že zdaj. ZOE z novim akumulatorjem Z.E. 40 izdelujejo v Renaultovi tovarni v Flinsu v Franciji, prvi primerki pa bodo na cestah še pred koncem leta.

zoe_z_novim_akumulatorjem

“Renault je z ZOE z dosegom 400 km po NEDC električni mobilnosti dal novo dimenzijo. Ta je prelomno za razmišljanje o vožnji s povsem električnim vozilom, saj odpravlja še zadnje zadržke morebitnih kupcev v zvezi z dosegom.” Eric Feunteun, direktor divizije za električna vozila

ZOE z novim akumulatorjem Z.E. 40: največji doseg med vsemi množičnimi električnimi avtomobili na trgu

Podvojen doseg za še daljše poti

Renault, pionir in vodilna znamka na trgu povsem električnih vozil v Evropi, pospešuje svoj program inovacij in izvajanje svoje strategije vozil Z.E. (Zero Emissions1).

Renault ZOE z vgrajenim novim akumulatorjem Z.E. 40 ima zdaj rekorden doseg 400 km po NEDC, kar je dvakrat toliko kot ob predstavitvi tega modela. V dejanskih razmerah novi akumulator Z.E. 40, na primer, zagotavlja doseg 300 km v mestni in primestni vožnji2.

 

PREBERITE VEČ

 

___________________________

1 Nični izpusti med vožnjo; brez izpusta CO2 ali izpusta drugih s predpisi določenih onesnažil zraka med vožnjo, skladno s homologacijskim ciklom NEDC, ne upoštevajoč obrabne dele.

2 Navedeni dosegi veljajo za ZOE s standardnim elektromotorjem z močjo 75 ali 90 KM (R75/90).

Opomba: Elektromotor R75/90 je imel prej oznako R240. Številka v oznaki tega elektromotorja zdaj pomeni njegovo moč in ne več dosega po NEDC kot nekoč. Elektromotor R90 je na voljo v vseh različicah ZOE z izjemo osnovne različice za francoski trg, ki ima vgrajen elektromotor R75.

Vaše mnenje nam veliko pomeni. Ste že ocenili prebrano novico?


1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic (5 ocen, povprečno: 5,00 od 5)