Renault Nissan Adriatic napolnil 40 šolskih torb s potrebščinami

V mesecu avgustu so zaposleni v Renault Nissan Adriatic v Ljubljani, Zagrebu in Beogradu zbirali šolske potrebščine. Namenjene so tistim otrokom, ki konec poletja skupaj s svojimi starši zaskrbljeno gledajo v prazne torbe, za katerih zapolnitev žal nimajo na voljo dovolj denarja.

Zaposleni so v mesecu dni kupili in zbrali za 40 šolskih torb različnih potrebščin, kot so zvezki, barvice in svinčniki, ravnila, šestila ipd.

img_4519

Na fotografiji: Renata Brunskole, generalna sekretarka iz Rdečega križa Slovenija, prevzema potrebščine, ki so jih zbrali zaposleni v Renault Nissan Slovenija.

 

V sodelovanju z Rdečim križem Slovenija so bila potrebščine enakomerno razdeljene Rdečemu križu v  Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji. Zaposleni v Renault Nissan Adriatic želijo prejemnikom in vsem ostalim šolarjem veliko novega znanja, predvsem pa veselja v tem šolskem letu!

Renata Brunskole, generalna sekretarka Rdečega križa Slovenije, se je zaposlenim iskreno zahvalila tudi  v imenu otrok, ki bodo z darovanimi šolskimi potrebščinami bolj brezskrbno preživljali šolske dni.

Rdeči križ Slovenije si z mnogimi programi prizadeva, da so otroci deležni vsega spoštovanja in sprejetosti. Vsak otrok ima pravico biti sproščen otrok in  želimo si, da bi vsi otroci kar najbolj sproščeno preživljali dneve Zato je zelo pomembno, da RKS v dobro otrok iz socialno prikrajšanih okolij zagotavlja šolske potrebščine in da donatorji temu sledijo.

Vaše mnenje nam veliko pomeni. Ste že ocenili prebrano novico?


1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic (Brez ocen)