Družina Megane je razširjena s prihodom nove štirivratne različice Renault MEGANE GrandCoupe

Renault razširja svojo ponudbo v avtomobilskem segmentu C s prihodom povsem nove limuzine Megane GrandCoupe.

Novi Megane GrandCoupe se ponaša z dinamično obliko, ki jo dopolnjuje velika panoramska steklena streha, unikatna v tem segmentu vozil.

Zahvaljujoč skupni arhitekturi platforme CMF C/D prihaja oprema v novem Meganeu GrandCoupe iz višjega segmenta vozil, kar pozitivno vpliva na večje udobje in užitek v vožnji.

MEDIA SELECTION - E3 VERSION - 18-INCH GRAND TOUR WHEEL RIMS

Limuzina s prednostmi vozil iz višjega segmenta

Po razkritju novega Meganea v letu 2015 in Meganea Grandtour marca 2016 je Megane GrandCoupe najnovejši model v družini Megane.

Nova štirivratna limuzina predstavlja del celotne prenove Renaultovih vozil. Ponaša se z dinamično obliko, značilnim sprednjim delom, ki nezmotljivo predstavlja Renaultovo družino, že od daleč pa je najbolj opazen zdaj že značilen Renaultov svetlobni podpis prednjih luči v obliki črke C. Steklena streha zagotavlja eleganten dvobarvni izgled vozila.

Novi Megane GrandCoupe se lahko pohvali z veliko prostornostjo na zadnjih sedežih in velikim prtljažnim prostorom (508 dm3 VDA) s preprostim dostopom, zahvaljujoč prostoročnemu sistemu “Easy Trunk Access“.

Novi Megane GrandCoupe je zgrajen na skupni osnovi CMF C/D (Common Module Family) in prinaša voznikom enake vozne užitke kot ostala vozila iz družine Megane. Tudi Megane GrandCoupe ima  7-palčni barvni TFT zaslon za prikaz podatkov za volanom, ki ga lahko dopolnjuje 8.7-palčni multimedijski zaslon R-LINK 2.

Multi-Sense, dodatni barvni »head-up« zaslon v višini voznikovih oči, Easy Park Assist  za pomoč pri parkiranju in širok nabor opreme za udobje in varnost (zaviranje v sili, opozorilo za nenamerno menjavo pasu …) so prav tako lastnosti novega GrandCoupeja.

 

Novi Renault Megane GrandCoupe prihaja na slovenski trg decembra 2016 s sledečo ponudbo motorjev:

  • SCe 115 s 5-stopenjskim ročnim menjalnikom,
  • dCi 90 s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom,
  • dCi 110 s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom ali avtomatskim menjalnikom EDC6
  • dCi 130 s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom

Vaše mnenje nam veliko pomeni. Ste že ocenili prebrano novico?


1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic (9 ocen, povprečno: 4,33 od 5)