Renault bo novi Koleos razkril v Pekingu

Renault bo svojo ponudbo v višjem razredu zaokrožil s povsem novim športnim terencem segmenta D, Novim Koleosom. Ta novi model je pomemben člen Renaultove ofenzive z novimi izdelki, ki bodo v letu 2016 dosegli rekordno številko deset novih vozil na vseh trgih sveta.

Novi Koleos je zasnovan in oblikovan za ves svet in za velike mednarodne ambicije, še posebno na Kitajskem, kjer je Renault v začetku letošnjega leta odprl tovarno v mestu Wuhan.

Predsednik in generalni direktor Renaulta Carlos Ghosn bo novi Koleos razkril 25. aprila 2016 na mednarodni avtomobilski razstavi v Pekingu.

koleos_990x660

Novi Renault Koleos: zmogljivosti in udobnost športnega terenca v povezavi z dinamičnim francoskim oblikovanjem

Novi Koleos je zlitje čvrste oblike športnega terenca z zmogljivostmi in prefinjenostjo, ki se jih pričakuje od velike limuzine.

Novi Koleos je pristen športni terenec segmenta D. Ponaša se z odlikami športnega terenca, izrazno obliko, s katero se razločuje od tekmecev, na drugi strani pa s prefinjeno in udobno notranjostjo ter rekordno prostornostjo. Novi Koleos ima tudi terenske zmožnosti brez primere ter brez kompromisov pri udobju in legi na cesti.

Vaše mnenje nam veliko pomeni. Ste že ocenili prebrano novico?


1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic (2 ocen, povprečno: 5,00 od 5)