Avtomobilska razstava v Ženevi 2016

Renault je na avtomobilskem salonu v Ženevi predstavil novo definicijo enoprostornika, novi Renault Scenic. Premierno sta bila razkrita tudi novi MEGANE Grandtour in novi MEGANE Grandtour GT, ki navdušujeta s svojo dinamično in elegantno obliko. Na Renaultovem razstavnem prostoru pa so bile v središču inovacije, ki s svojo napredno tehnologijo spreminjajo življenje.

zeneva_2016

  • Renault predstavlja novo definicijo enoprostornika. Novi Renault SCENIC je enoprostornik moderne oblike z izrazitim značajem, ki ga izbereš tako zaradi uživanja v vožnji kot tudi udobja, ki ga zagotavlja celi družini.
  • Svetovno premiero v Ženevi sta doživela tudi novi MEGANE Grandtour in novi MEGANE Grandtour GT, kar je samo dva meseca po začetku prodaje kombi limuzinskih različic Berline, GT in GT Line.
  • Renaultove inovacije napovedujejo napredno prihodnost: tehnologiji 4CONTROL in MULTI-SENSE, pogonski sklop Hybrid Assist, prilagodljivo notranjost in najnovejše pripomočke za vožnjo Novega SCENICA, napravo R-LINK 2 in elektromotor R240 motor.

PREBERITE VEČ

Vaše mnenje nam veliko pomeni. Ste že ocenili prebrano novico?


1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic (Brez ocen)