Mestni malček, ki vas bo spravil v dobro voljo

Nekaj je zagotovo: če ste še tako slabe volje, se bo to spremenilo, ko boste sedli v Twizyja in se odpeljali po mestnih ulicah. Ljudje se vam bodo nasmihali, vam mahali, vas spraševali, kaj za vraga sploh je to. Ja, tudi prosili, ali vas lahko fotografirajo. Če si tovrstne pozornosti ne želite, potem lahko nanj kar pozabite. Ker s Twizyjem kljub njegovi majhnosti ne morete biti neopazni.

Twizy1 Ženske in Twizy – odlična kombinacija. Nimate težav s parkiranjem, ni vam treba razmišljati, ali ste ga zaklenile ali ne, ker ga sploh ni treba zaklepati, saj nima oken (nekateri nimajo niti vrat), in ker damo ženske veliko na detajle in nočemo imeti enakega avtomobila kot soseda, je njegova prednost tudi ta, da si ga lahko sestavite čisto po svojem okusu in ste ponosne lastnice avtomobila, za katerega verjamete, da takšnega zares nima nihče.

Edina pomanjkljivost je, da s sabo ne morete imeti ravno veliko prtljage ali rezervnih čevljev, ki bi jih pustile v avtomobilu, ker se lahko zgodi, da ostanete brez njih. Torej morate vso kramo odvleči s seboj, kar vas prisili, da vzamete res le najnujnejše. Potem se zabava začne. Prve dni se mi je zdelo še zabavno, da pri rdeči luči komuniciram z vozniki na sosednjih pasovih, da ti ljudje mahajo in snemajo, ko peljem mimo, a včasih pride dan, ko ti je ta pozornost tudi odveč in takrat resno razmisliš, ali se boš na cesto odpravila s Twizyjem. Seveda se, ker je praktičen in za mesto res uporaben, slaba volja pa z njim hitro izgine, saj je smeh nalezljiv, nasmeh pa dobiš že za prvim ovinkom. Da ne omenjam žarečih oči otrok, ko so ga zagledali. Twizy je namreč videti kot malo večja igračka. Vožnja z njim pa, kot bi bili v zabaviščnem parku.

 

Preberite več (PDF)

Vaše mnenje nam veliko pomeni. Ste že ocenili prebrano novico?


1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic (1 ocen, povprečno: 5,00 od 5)