Kaj pravijo slovenski mediji … September 2015

slika-zurnal24

  • Renault Clio GT Line

“Pri Renaultu so s paketom opreme GT line mladim in mladim po srcu omogočili, da si omislijo po zunanjosti športno vozilo, ki pa ima pod motornim pokrovom varčen dizelski motor. No, opremo GT line si lahko omislite tudi z živahnejšim agregatom.”

Žurnal24

  • Renault Espace

“Avto je, kljub temu, da je nenavaden, salamensko lep. Sploh, ko v nizkem soncu zasveti kovinsko vijolična barva in oči namerno zavede efekt plavajoče strehe pred zadnjo šipo. Da gre za najvišji nivo opreme, kažejo napisi Initiale, medtem ko se Espace ne omenja nikjer. Znalci in ljubitelji tako ali tako vedo.”

Avtomanija

  • Renault Twizzy

“Mobilnost dobiva nove in nove razsežnosti in po raznih segwayih, trikolesnih skuterjih je svoj “piskrček” prislonil tudi Renault. In sicer z všečnim štirikolesnikom s karoserijo, s katerim ste v prometu varnejši in opazni kot v superšportniku. Nam se je prikupil.”

SAA – Slovenska avtomobilistična agencija

  • Renault Z.E.

“Renault Kangoo je že vsem dobro poznano manjše “tovorno” vozilo, a tokrat ga predstavljamo v nekoliko drugačni verziji. Testirali smo Z.E. Kangoo Maxi s podaljšano kabino. Ponavadi smo pri Kangooju vajeni ropotajočega dizelskega motorja z veliko prevoženimi kilometri. Toda tokratni je zaradi svoje posebnosti popolnoma tiho, saj oznaka Z.E. pomeni, da ima vgrajen električni motor, ki ne proizvaja emisij CO₂. Z enim samim polnjenjem lahko naredimo dobrih 160 kilometrov. Zaradi podaljšane različice omogoča prevoz petih oseb, hkrati pa nudi veliko prostora v prtljažnem delu, ki je zaščiten z mrežo za tovor.”

Team Terenec.si

  • Renault ZOE

“Nedelo je preizkusilo Renaultov zoe Z. E. intens. Mnogi menijo, da so ravno električna vozila prava rešitev za mobilnost v prihodnosti.”

Delo

  • Novi Renault Megane

“Kako se lahko v enem samem letu stvari spremenijo. Še lani v Parizu pri Renaultu, vsaj v razredu pomembnih volumenskih avtomobilov C in D razreda, niso imeli za pokazati veliko. Zdaj je bil na razstavnem prostoru v Frankfurtu poleg limuzinskega in karavanskega Talismana v središču novi Megane, ki po videnem obljublja povsem drugačno zgodbo, kot do sedaj.”

Žurnal24

Preberite več (PDF)

Viri:

http://www.zurnal24.si/renault-clio-gt-line-test-clanek-256339

http://sa-agencija.si/ne-spreglejte/ko-twizy-na-rajzo-gre/

http://www.nastirihkolesih.si/renault-kangoo-z-e-express-maxi-podaljsana-kabina/#jpcarousel-14701

http://www.delo.si/nedelo/resitev-za-urbani-svet.html

http://www.avto-fokus.si/Testi/Renault_zoe_intens_Je_to_clio_leta_2025/

http://www.avtomobilizem.com/testi/renault-zoe-velika-preizkusnja/07-09-2015/

http://www.avtofotomarket.si/testi/2015/09/08/renaultzoe/#sthash.I605neFB.dpbs

http://www.zurnal24.si/renault-megane-frankfurti-clanek-256744

http://avtomanija.com/default.asp?rb=1&id=1468

Vir fotografije:

http://www.zurnal24.si/renault-clio-gt-line-test-clanek-256339

Vaše mnenje nam veliko pomeni. Ste že ocenili prebrano novico?


1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic (Brez ocen)