Renaultovi akciji »Zvesto na cesto« in »Pripravite se na brezskrbno zimo«

V okviru dnevov odprtih vrat vsi pooblaščeni servisi Renault in Dacia do 20. oktobra lastnikom ponujajo brezplačni kontrolni pregled po 33 različnih kontrolnih točkah na vozilu z oceno morebitnih potrebnih popravil. Z novim programom Zvesto na cesto pa nagovarjajo lastnike starejših vozil.

zimske-gume-news

Akcija »Pripravite se na brezskrbno zimo« lastnikom vozil Renault in Dacia zagotavlja ustrezno pripravo vozila na prihajajočo zimo. Med potekom brezplačnega kontrolnega pregleda bodo lastniki vozil čas lahko izkoristili za pregled akcijske ponudbe zimskih pnevmatik po ugodnih cenah ter njihovo zamenjavo za 22 eur.

Več informacij

zvesto-na-cesto_news

Program Zvesto na cesto pa predstavlja novo ugodnost za lastnike vozil znamk Renault in Dacia, starejših od pet let. Članstvo v programu lastnikom za 19 evrov prinaša celoletno 24-urno Renault pomoč na cesti in do 30 % popust na vzdrževanje vozila v času trajanja programa. Članstvo v programu Zvesto na cesto velja za obdobje 1 leta. Ob opravljenem letnem vzdrževalnem pregledu v pooblaščeni servisni delavnici Renault se storitev članstvo brezplačno podaljša za 1 leto.

Več informacij

Vaše mnenje nam veliko pomeni. Ste že ocenili prebrano novico?


1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic (Brez ocen)