Avtomobilska razstava 2015 v Frankfurtu

Renault nadaljuje svojo ofenzivo s predstavitvijo novega Mégana in Talismana Grandtour. Po predstavitvi kar petih  novih modelov v prvem polletju letošnjega leta Renault nadaljuje z novimi izdelki. Novi Mégane in Talisman Grandtour sta najnovejša prispevka k dinamični prenovi in obogatitvi Renaultove ponudbe.

razstava frankfurtRenault razkriva novi Mégane

V segmentu kompaktnih limuzin z obilico tekmecev bo Novi Mégane izstopal z dinamičnim videzom in nizom tehnologij iz višjega segmenta.

  • Dinamično zunanjo podobo dopolnjuje prepoznaven svetlobni pečat spredaj in zadaj ter skrbno zasnovana in obdelana notranjost v slogu kokpita.
  • Tehnologije iz segmenta više, uvedene z novim Espaceom in predstavljene v Talismanu, kot so sistem Multi-Sense, barvni zaslon v višini oči, 8,7-palčen pokončen zaslon na dotik naprave R-Link 2 in niz pripomočkov za vožnjo.
  • Ekskluzivna različica GT, ki so jo pomagali zasnovati strokovnjaki Renault Sport, bo na voljo že ob začetku prodaje. Novi Mégane GT bo prvi avtomobil tega segmenta s sistemom 4Control (štirikolesni volan), za uglasitev obes so poskrbeli inženirji Renault Sport, notranjost in zunanjost pa imata posebne oblikovne elemente v duhu znamke Renault Sport.

Novi Mégane bo v prodajne salone prispel v začetku leta 2016 in bo že ob začetku prodaje na voljo s pestro ponudbo motorjev, ki bo zadovoljila za vse vrste potreb.

Renault prvič predstavlja Grandtour različico Talismana

Renaultov novi veliki kombi avtomobil ima vitko silhueto in odločno elegantnost, naprodaj pa bo v prvi polovici leta 2016. Postavlja se ob bok limuzinski različici Talisman, ki je bila razkrita julija in bo naprodaj pred iztekom letošnjega leta.

Talisman Grandtour ponuja:

  • skoraj 1.700 dm3 prostora za prtljago (po VDA),
  • edinstveno raven uživanja v vožnji zahvaljujoč kombinaciji podvozja 4Control in krmiljenih blažilnikov ter osebnim željam prilagodljive tehnologije Multi-Sense,
  • velikodušno odmerjeno notranjost in udobnost brez primere s prednjima sedežema na ravni najboljših v razredu in vgrajeno napravo za prezračevanje,
  • multimedijsko tablično napravo R-Link2, prostorski zvok BOSE® Surround Sound in celovitim naborom pripomočkov za vožnjo in opreme za povečanje potovalnega udobja.

Preberite več (PDF)

Vaše mnenje nam veliko pomeni. Ste že ocenili prebrano novico?


1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic (Brez ocen)