Z brezplačnim servisnim pregledom starega vozila do novega Twinga in doživetij polnih zgodb

Novi Twingo – avto, ki ga Renault ekskluzivno izdeluje samo v Sloveniji – ima na naših cestah štiri posebne voznike. To so veseli, pozivni ljudje, ki jim avto ne pomeni zgolj prevoznega sredstva, ampak pravi navdih za ustvarjanje zgodb. Le-te bodo javno objavljali na spletnih straneh www.renault.si/odprta-vrata.

twingo-nagrajenci_300x200

Vse se je začelo na pooblaščenih Renaultovih servisih. Med tistimi, ki so spomladi pripeljali svoj Renault na brezplačni kontrolni pregled in napisali, zakaj si želijo voziti novi Renault Twingo, so štirje srečneži Majda Blažič, Pia Grahek, Mitja Fajt in Marija Rakar v enoletno brezplačno uporabo prejeli vsak svojega Twinga SCe 70. Vsi štirje nagrajenci so bili že ob prevzemu izredno srečni, navdušeni ter polni pozitivne energije. Po prvi prijetni nalogi (majski prevzem vozila) so zdaj z največjim veseljem že rešili tudi drugo nalogo od skupaj dvanajstih, ki jih morajo opraviti v dvanajstih mesecih.

Druga naloga je bila povsem usklajena z vročimi junijskimi poletnimi dnevi, saj je zahtevala temeljito preverjanje brezhibnega delovanja klime novega Twinga. Rezultati naloge so zdaj postali javni: Ali vam klima deluje brezhibno.

Twingastični vozniki so že »zagrizli« v tretjo  nalogo, ki je kot pisana na kožo dobrovoljnim ljudem, ki se veselijo dopusta – preverili bodo dodatno opremo, koristno pri odhodu na počitnice. S četrto nalogo pa bodo avgusta prišle zgodbe o njihovih najljubših cestah.

S to twingastično akcijo odprtih vrat Renault dokazuje, da Twingo ni zgolj edini avto, ki je narejen v Sloveniji, ampak tudi avto, ki Slovencem zagotavlja obilo lepih zgodb po slovenskih poteh. Preberite jih tudi sami na naslovuwww.renault.si/odprta-vrata.

Vaše mnenje nam veliko pomeni. Ste že ocenili prebrano novico?


1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic (Brez ocen)