TALISMAN – Renaultova nova velika limuzina ponuja elegantnost in pristno uživanje v vožnji

Renault s ponosom razkriva svojo novo veliko limuzino.

Njen oblikovni slog povzema plemenite klasične poteze, ki so cenjene med kupci avtomobilov segmenta D. Vendar ta limuzina z zgovornim imenom TALISMAN sega onkraj zgolj statusnih potez, saj v tem segmentu ponuja novo razsežnost ugodja in uživanja v vožnji.

renault talisman-

Poleg tega Renault TALISMAN na edinstven način združuje:

  • izrazno obliko z vitko in elegantno silhueto,
  • privlačno in prostorno notranjost; velikodušno odmerjen prostor za vse potnike, prednja sedeža na najvišji ravni v tem razredu in prtljažnik z impresivno prostornino 608 dm3 (po normi VDA),
  • inovacije za polepšanje bivanja in počutja v avtomobilu; digitalni merilniki na 7-palčnem zaslonu pred voznikom, naprava R-Link2 z 8,7-palčnim zaslonom, barvni zaslon v višini oči, prostorski zvok BOSE Surround in prostoročno parkiranje,
  • inovacije za intenzivno uživanje v vožnji; TALISMAN povzema tehnologijo Multi-Sense, da se lahko prilagaja željam voznika. TALISMAN je edina limuzina segmenta D, ki ponuja kombinacijo štirikolesnega krmiljenja 4Control® in variabilnega vzmetenja, zato jo odlikujejo edinstvene vozne lastnosti, ki združujejo okretnost in varnost, dinamičnost in udobnost.

Z vsemi temi novostmi je TALISMAN velika limuzina, ki bo zapeljevala tako s svojo obliko kot tudi z občutji, ki jih bo zagotavljala uporabnikom.

Kakovostna izdelava in skrbna obdelava, še posebno globina in lesk karoserijskih lakov, so značilnost vsake podrobnosti na TALISMANU.

Omejeni stroški uporabe ter obvladana poraba goriva in izpust CO2 še dopolnjujejo ostale odlike TALISMANA.

Renault TALISMAN bo dobil tudi različico Grandtour, ki bo prevzela vse poglavitne odlike limuzine. Renault TALISMAN je del prenove in obogatitve Renaultove ponudbe v višjem razredu, izdelovali pa ga bodo v tovarni Douai v Franciji.

Renault TALISMAN bo novinarjem prvič razkrit 6. julija 2015, široki javnosti pa bo skupaj z različico Grandtour, ki bo prevzela vse odlike limuzine, predstavljen na mednarodni avtomobilski razstavi v Frankfurtu, ki bo odprta 17. septembra 2015.

Prodaja Renaultove velike limuzine se bo v Evropi začela s koncem letošnjega leta.

Ime, ki izraža vse odlike velike limuzine znamke Renault

Imena, ki jih Renault daje svojim modelom, so vedno izbrana tako, da simbolično odražajo obliko in značaj avtomobila na vseh trgih, kjer so naprodaj.

TALISMAN … je karizmatično ime, ki pričara občutek zaščitništva in moči. TALISMAN je lahko izgovorljiv in razumljiv po vsem svetu.

To trizložno ime gre zlahka in tekoče z jezika, a vendar poudarja močan značaj avtomobila in energijo, ki jo ta izžareva. Kombinacija čvrstih in plemenitih oblikovnih potez in novih tehnologij izraža skrb za varnost in zaščito.

Renault TALISMAN ponuja intenzivno uživanje vožnje, ki izhaja iz pristnega čutnega doživetja.

TALISMAN je ime, ki uteleša vse odlike velike limuzine znamke Renault.

Preberite več (PDF)

 

Vaše mnenje nam veliko pomeni. Ste že ocenili prebrano novico?


1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic (Brez ocen)