Tim-Kevin Ravnjak proti Renaultu

Tim-Kevin Ravnjak je nadarjen deskar prostega sloga in slovenski olimpijec, od lani, ko je dopolnil 18 let, pa je tudi voznik Renault Clio GT-a. Da bi proslavili njegovo uspešno sezono in naše partnerstvo, smo na družabnih omrežjih pripravili nagradno igro, v katero smo želeli vplesti njegove navijače, ljubitelje vozil Renault in Renault Sport ter tudi širšo javnost.

V nagradni igri nas je zanimalo, kako se bo Tim-Kevin kot vrhunsko pripravljen adrenalinski športnik znašel v nekoliko drugačnem okolju, in sicer na desnem sedežu športnega vozila Renault Megane RS Trophy z 275 konjskimi močmi, ki ga upravlja izkušen reli voznik Matej Grudnik. Zanimalo nas je, za koliko se bo povzpel Tim-Kevinov srčni utrip, ko bo kot sopotnik sedel v vozilu in užival v adrenalinski vožnji. Film je bil posnet v okolici Postojne, v nadzorovanem okolju in na cesti zaprti za promet.

Nagradna igra poteka na družabnih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter. Tisti ki bo uganil pravilni srčni utrip, bo v privlačnem vozilu Renault Megane RS Trophy lahko užival tudi sam.

 

Vaše mnenje nam veliko pomeni. Ste že ocenili prebrano novico?


1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic (Brez ocen)