V Ljubljani odprli nov Motrio servis

Motrio je blagovna znamka nadomestnih delov, ki jo je Renault leta 1998 vzpostavil z mislijo na starejša vozila vseh znamk.

Ponudba Motrio ustreza pričakovanjem lastnikov rabljenih vozil, starejših od štirih let, ki so še posebej občutljivi na ceno, saj so nadomestni deli Motrio v povprečju za okoli petino cenejši od originalnih.

Z današnjo otvoritvijo servisne delavnice Motrio Triglav Avtoservis, d.o.o., na Verovškovi ulici 60b, pridobiva Motrio neodvisno servisno mesto še v glavnem mestu Slovenije.

Motrio-Triglav-AS-015_300x200

Motrio s posluhom za lastnike starejših vozil

Po vsej Evropi se vozni park postopoma stara, lastniki rabljenih vozil pa v iskanju čim cenejšega vzdrževanja pogosto zapuščajo pooblaščeno servisno mrežo in vzdrževanje svojih vozil zaupajo nepooblaščenih delavnicam. Da bi jim ob nižji ceni nadomestnih delov zagotovili zanesljivost in kakovost, je Renault pred 16 leti lastnikom vozil, starejših od štirih let, začel ponujati nadomestne dele Motrio.

 

Tudi v Sloveniji so lastniki starejših vozil v pooblaščenih servisih Renault  že lahko izbrali nadomestne dele Motrio. Z današnjo otvoritvijo servisne delavniceMotrio Triglav Avtoservis, d.o.o., na Verovškovi ulici 60b v Ljubljani je mreža  samostojnih servisnih delavnic znamke Motrio dobila svojega novega predstavnika. In to še zdaleč ne zadnjega. S ciljem zagotoviti pokritost celotnega slovenskega ozemlja in širše regije Adriatic se bo razvoj mreže serviserjev Motrio s preizkušenimi in kakovostnimi partnerji nadaljeval tudi v prihodnosti.

 

Servisna delavnica Motrio Triglav Avtoservis, d.o.o., sodi med največje Motrio delavnice v Sloveniji. »V naši družbi je vseskozi zaposlenih okoli 30 sodelavcev. V skupaj 1.300 kvadratnih metrov velikih prostorih strankam nudimo celovito storitev, od rednega vzdrževanja in servisiranja vozil pa vse do zahtevnih kleparskih in ličarskih del. Z vključitvijo v sistem Motrio bomo strankam za vzdrževanje in servisiranje njihovih vozil lahko ponudili kakovostne nadomestne dele te priznane globalne znamke, obenem pa jih razveselili z ugodnimi cenami, značilnimi za izdelke Motrio« je ob otvoritvi servisa povedal direktor družbe Triglav Avtoservis, d.o.o., gospod Edvard Zabukovnik.

Vaše mnenje nam veliko pomeni. Ste že ocenili prebrano novico?


1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic (Brez ocen)