Novi Renault Espace – cene v Sloveniji

  • Novi Espace prihaja na trg v mesecu maju 2015, a Renault danes že objavlja podrobnosti o cenah na slovenskem trgu.
  • Že ob začetku prodaje bo novi Renaultov crossover na voljo s tremi paketi opreme: Life, Zen in Initiale Paris.
  • Novi Espace bo na voljo z dvema učinkovitima motorjema, ki zagotavljata prijetno vožnjo in majhno porabo goriva, zahvaljujoč nižji teži in aerodinamičnosti: Energy dCi 130 Stop&Start in Energy dCi 160 EDC Stop&Start (s povsem novo tehnologijo Twin Turbo).
  • Maloprodajne cene bodo segale od 29.990 evrov (Life Energy dCi 130 Stop&Start) do 41.990 evrov (Initiale Paris Energy dCi 160 EDC Stop&Start).

espace-main_V2

Energy dCi 160 EDC Stop&Start s tehnologijo Twin Turbo

Dizelski motor Energy dCi 160 EDC Stop&Start s tehnologijo “Twin Turbo” odlikujeta velika prožnost in odzivnost. Še ena njegova značilnost je, da zagotavlja zelo prijetno vožnjo zahvaljujoč samodejnemu menjalniku EDC z dvojno sklopko, ki skrbi za dinamično a hkrati udobno vožnjo.

Novi motor Energy dCi 160 EDC Stop&Start se s temi tehnologijami po zmogljivostih in učinkovitosti uvršča med najboljše na trgu.

Energy dCi 130 Stop&Start

Ta dizelski motor je opremljen s šeststopenjskim ročnim menjalnikom. Posebej je zasnovan za kupce, ki v prvi vrsti gledajo na nizke stroške uporabe in na udobje, saj ponuja najboljše razmerje med pogonsko močjo in porabo goriva na trgu.

Ponudba različic

Novi Renault Espace lahko gosti do sedem potnikov, sedem sedežev pa bo možno naročiti za vsako od različic.

Že osnovna različica Renault Espace Life je izrazito bogato opremljena:

•   izrazen videz: žarometi Full LED Pure Vision, 17-palčna lita platišča,

•   edinstveno potovalno udobje: fiksno strešno okno »Lumiere«, dvopodročna avtomatska klimatska naprava

•   na novo domišljena prilagodljivost notranjosti: enostavno zlaganje sedežev v drugi in tretji vrsti s sistemom One Touch,

•   tehnologija: intuitivna in povezljiva nova Renault R-LINK 2 multimedijska naprava z velikim 8,7-palčnim kapacitivnim zaslonom na dotik z navigacijsko napravo TomTom in kartografijo Evrope,

•   pripomočki za vožnjo: sistem za pomoč pri parkiranju 360°.

 

Paket opreme Zen vključuje tudi novi sistem Renault Multi-Sense® (pri menjalniku EDC), ki vozniku omogoča izbiro enega od petih načinov vožnje (ECO, COMFORT, NORMAL, SPORT, PERSONAL). Vsak način vožnje spremeni vzorec delovanja menjalnika, volana in motorja. Izbranemu načinu vožnje se prilagodi tudi delovanje podvozja s krmiljenjem vseh štirih koles 4Control* in variabilnim vzmetenjem* (v različici Zen za doplačilo). Paket Zen vključuje tudi 18-palčna lita platišča. Za zagotovitev aktivne varnosti skrbijo sistemi samodejnega vklopa/izklopa dolgih luči; sistem LDW – opozorilnik nenamerne menjave voznega pasu, sistem za nadzor mrtvega kota; sistem ohranitve varnostne razdalje; sistem samodejnega zaviranja v sili in opozorilnik prekoračitve hitrosti s prepoznavo prometnih znakov.

Initiale Paris je ekskluzivna oznaka najbolj razkošnega paketa opreme za novi Espace, ki ponuja najboljše iz zakladnice strokovnega znanja Renaulta.

Različica Initiale Paris izstopa po svoji udobnosti, izbranih materialih in bogati opremi;

•   videz: ekskluzivna kovinska barva »črna Amethyst«, 19-palčna ekskluzivna platišča Initiale Paris

•   udobje: prevleke iz nappa usnja temno rjave barve ali v dvobarvni izvedbi »siva camaieux«, ogrevana prednja sedeža z masažno funkcijo in desetimi vrstami nastavitev (od tega osem električnih), dodatno hlajenje za 2. in 3. vrsto sedežev

•   tehnologija:  sistem 4Control (podvozje s krmiljenjem vseh štirih koles) in variabilno vzmetenje, radioBOSE Surround System z 12 zvočniki in funkcijo »Active Noise Control«

•   pripomočki za vožnjo: sistem za pomoč pri parkiranju 360° + vzvratna kamera.

Vaše mnenje nam veliko pomeni. Ste že ocenili prebrano novico?


1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic (1 ocen, povprečno: 5,00 od 5)