Renault predstavlja novi model Kadjar, velikega brata modela Captur

Renault na valu uspeha modela Captur nadaljuje svoj prodor v svet t.i. crossoverjev (križancev) s predstavitvijo Renaulta Kadjar, svojega prvega crossoverja segmenta C.

Kadjar bo na naglo rastočem in nadvse priljubljenem področju avtomobilskega trga spodbudil mednarodne ambicije Renaulta, saj bo po uvodnem nastopu na evropskih trgih naprodaj tudi v številnih državah Afrike in Sredozemlja, kasneje pa tudi na Kitajskem.

Ta veliki brat Capturja prinaša prevetritev ustaljenih pravil, saj v crossover segment prinaša izvirno in privlačno ponudbo.
Renault Kadjar izstopa z zglajenimi atletskimi oblikovnimi potezami.

Kadjar ima športno in hkrati prefinjeno urejeno notranjost, k čemur bistveno prispevajo izbrani materiali ter kakovostna in natančna izdelava.

V različicah s pogonom na vsa štiri ali le na prednji kolesi Renault Kadjar vabi k pustolovščinam, obenem pa je okreten tudi na mestnih ulicah zahvaljujoč kompaktnim zunanjim meram (dolžina 4,45 m in širina 1,84 m).

Renault Kadjar je znotraj obdarjen s kakovostno opremo in sodobnimi napravami, zagotavlja povezljivost z multimedijsko napravo R-Link 2® ter sproščeno uživanje za volanom zahvaljujoč najnovejšim voznim pripomočkom.

S paleto izjemno učinkovitih motorjev se Renault Kadjar po porabi goriva in izpustu CO2 uvršča med najboljše v svojem segmentu.

Renault Kadjar bo širši javnosti prvič predstavljen na 85. mednarodni razstavi avtomobilov v Ženevi, ki jo bodo odprli 5. marca 2015.

Na začetku poletja 2015 ga bodo začeli prodajati v Evropi in številnih državah v Afriki in v Sredozemlju.

Preberite več (PDF)

 

Vaše mnenje nam veliko pomeni. Ste že ocenili prebrano novico?


1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic (Brez ocen)