KADJAR: prvi Renaultov križanec segmenta C

00077966_big
  • Renault nadaljuje ofenzivno uvajanje novih križancev s predstavitvijo modela KADJAR, prvega hišnega križanca segmenta C.
  • KADJAR bo predpremierno razkrit v posebni kampanji na družbenih omrežjih.

Novo ime za novega križanca

KADJAR je moško ime, ki je sestavljeno iz besed KAD- in –JAR. KAD- izhaja iz besede »quad«,  navdih zanj pa je povzet neposredno iz sveta terenskih štirikolesnikov oziroma kvadriciklov, za katere se tudi pri nas morda najpogosteje uporablja angleški naziv quad.

Drugi del imena, –JAR izhaja iz francoskih besed »agile«in »jaillir« ter spominja na agilnost oziroma nenadno pojavnost. Zven in zapis naziva novega modela imata odtenek eksotičnosti, ki prav vabi k novim pustolovščinam in odkrivanju še neznanih obzorij.

Začetna črka K nakazuje čvrstost modela KADJAR, ki ima svoje povsem naravno mesto v ponudbi križancev znamke Renault, ob boku modelov Captur in Koleos.

#KADJAR: ime posebne kampanje na družbenih omrežjih, ki bo javnosti ponudila odkrivanje novega modela Renault KADJAR.

Renault bo od 26. januarja 2015 posebno dejaven na družbenih omrežjih*, kjer bo razkril podobo in več podrobnosti o novem križancu KADJAR-u. Vsak dan bodo objavljali nove fotografije in video posnetke, dokler ne bo 2. februarja 2015 podoba Renaulta KADJAR razkrita v celoti.

video YouTube

*ODKRIJTE RENAULT #KADJAR NA DRUŽBENIH OMREŽJIH:

– Facebook : www.facebook.com/RenaultSlovenija

– Twitter : @RenaultSI

– Instagram :

– YouTube : www.youtube.com/renault

Vaše mnenje nam veliko pomeni. Ste že ocenili prebrano novico?


1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic (Brez ocen)