Renault Clio GT: Tim-Kevin Ravnjak skočil iz devetih metrov

Tim-Kevin Ravnjak – deskar na snegu prostega sloga, ki je na zimskih olimpijskih igrah v ruskem Sočiju s komaj sedemnajstimi leti dosegel 8. mesto v snežnem žlebu, je 5. novembra dopolnil osemnajsti rojstni dan. Ob tej priložnosti je prejel pravo darilo ob pravem času – eno leto bo svoje spretnosti dokazoval ne samo na svoji deski, temveč tudi z novim Renault Cliom GT. V sodelovanju z družbo Renault Nissan Slovenija je nastal video, v katerem se je Tim-Kevin prvič poskusil v vožnji na snegu, za konec pa je svojega Clia dvignil devet  metrov visoko ter z desko iz prtljažnika skočil v globino.

Slovenski deskar Tim-Kevin Ravnjak je skupaj s profesionalnim inštruktorjem vožnje in družbo Renault Nissan Slovenija izvajal drzne vragolije. Ekipa je Renault Clio s Timom-Kevinom v prtljažniku dvignila na višino devet  metrov, od koder se je mladi deskar brez strahu pognal v globino. Za nagrado in ob polnoletnosti pa je v enoletno uporabo prejel novega športnega sopotnika – Renault Clio GT.

Video si lahko ogledate na tej povezavi.

Ob tej priložnosti je Tim-Kevin Ravnjak dejal: »Vesel sem podpore in zaupanja ekipe Red Bulla ter priložnosti, ki mi jo je ponudilo podjetje Renault Nissan Slovenija. Priprave na snemanje in sama izvedba skoka je bila precej težavna tudi zaradi pomanjkanja snega in slabih vremenskih razmer. A uspelo nam je.«

»Deskarji na sne gu so znani po »hoji po robu,« pogumu in odlični fizični pripravljenosti. Triki, ki jih izvajajo v snežnem žlebu, so dobro premišljeni in načrtovani do zadnje podrobnosti. Izbira pravega avta za Tima-Kevina je bila tako rezultat tehtnega premisleka. Clio GT je športen, a hkrati izjemno varen avto – idealen za športnika, ki verjame, da bo šel do konca, vse do vrha,« so na Renault Nissan Slovenija pojasnili, zakaj so se odločili za podporo Timu-Kevinu Ravnjaku.

Tim-Kevin Ravnjak je s pomočjo svojega znanja, talenta in trdega dela s komaj 17 leti prišel do izjemnih rezultatov v svoji disciplini. Njegovi skoki so iz sezone v sezono višji, drznejši in popolnejši. Vse najboljše, Tim-Kevin in veliko varnih zavojev na cesti in dobrih ter drznih trikov na snegu v novi sezoni!

 

Vaše mnenje nam veliko pomeni. Ste že ocenili prebrano novico?


1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic (Brez ocen)