Nov Renault Pro+ center v Ljubljani

Avtohiša Malgaj je včeraj na odlično dostopni lokaciji na Tržaški cesti 108 v Ljubljani odprla nov Renault PRO+ center. Ta je s svojo ponudbo v celoti prilagojen pričakovanjem lastnikom lahkih gospodarskih vozil.

Avtohiša Malgaj je svojo široko dejavnost prodajnih in servisnih storitev na obstoječi lokaciji na Tržaški cesti 108, v neposredni bližini ljubljanske obvoznice, dopolnila še s 150 kvadratnih metrov velikim novim PRO+ centrom, katerega dejavnost bo popolnoma osredotočena na potrebe lastnikov lahkih gospodarskih vozil.

Renault je že 15 let vodilni proizvajalec lahkih gospodarskih vozil v Evropi. Zato se dobro zaveda, da tovrstna vozila njihovim lastnikom ne predstavljajo zgolj prevoznega sredstva, ampak eno od osnovnih delovnih orodij, nujno potrebnih za njihovo vsakodnevno poslovanje.

Projekt Renault PRO+ (izgovori se »pro plus«) predstavlja Renaultov globalni koncept prodaje in servisiranja lahkih gospodarskih vozil prek specializiranih centrov, v katerih zaposleni dobro poznajo visoke zahteve podjetniških kupcev glede kakovosti storitev in hitre odzivnosti.

Renault PRO+ prinaša profesionalnim kupcem celovit odgovor, pripravljen »po meri« zahtev njihove stroke na dveh ključnih področjih:

Na področju prodaje vozil zagotavlja strokovno izobraženo prodajno osebje, ki do potankosti pozna lahka gospodarska vozila, različne možnosti financiranja, sklepanja pogodb o vzdrževanju, ter številne možnosti nadgradenj vozil s pomočjo specializiranega podjetja Renault Tech ali pooblaščenih slovenskih specialistov za predelave. V ta namen zaposleni v PRO+ centrih svoje komercialno in tehnično znanje nenehno bogatijo z rednimi programi izobraževanja pri proizvajalcu.

Na področju vzdrževanja vozil zagotavljajo specializirane delavnice orodja, prilagojena velikosti, teži (do 7 ton) in posebnostim predelav lahkih gospodarskih vozil, ter hiter sprejem in izvedbo del, s čimer zagotovijo, da se vozilo čim prej vrne v vsakdanji delovni tempo lastnika tega vozila. V ta namen PRO+ ponuja podaljšani delovni čas servisa za profesionalne stranke, diagnostiko v eni uri, vzdrževanje vozila opravljeno v rednem delovnem času 8 ur brez predhodnega naročanja, za vsako naročeno popravilo na servisu izdelan predračun v roku 4 ur, v primeru nemobilnosti pa ponudbo nadomestnega vozila enake kategorije.

Poleg Masterja, Trafica in Kangooja (ta je letos julija doživel svojo prenovo) predstavlja pri Renaultovih lahkih gospodarskih vozilih zelo pomemben delež prodaja predelanih vozil. Renault ima poleg matičnega specializiranega podjetja Renault Tech v Sloveniji kar 11 pogodbenih predelovalcev, ki vozila prilagajajo specifičnim potrebam naročnikov, njihove predelave pa jamči Renault s svojo garancijo. Kar četrtino vse prodaje Renaultovih lahkih gospodarskih vozil v Sloveniji predstavljajo predelave, znotraj le –teh pa 80 % predstavljajo lokalne predelave, kar je še en dokaz velike povezanosti Renaulta s slovenskimi podjetji.

 

Vaše mnenje nam veliko pomeni. Ste že ocenili prebrano novico?


1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic (Brez ocen)