Državni prvaki vozijo avtomobile znamke Renault!

Novi državni prvaki,  košarkarji ekipe Sixt Primorska, za vožnjo na treninge in težko zaslužene odmore uporabljajo vozila znamke Renault.

drzavni-prvaki

Renault Slovenija z velikim ponosom čestita košarkarjem ekipe Sixt Primorska za zasluženo priborjeni naslov državnih prvakov! Za varno, zanesljivo in neutrujajočo pot na treninge, pa tudi na zaslužene dopuste, je Renault koprskim tigrom v tej divji sezoni zagotovil udobno vožnjo z vozili Renault Kadjar, Scenic in Talisman. Vse tri modele vozil poleg pregovornega privlačnega francoskega dizajna odlikuje tudi velika notranja prostornost, ki je za košarkaše še kako pomembna …

Renault je ekipo Sixt Primorska spremljal v njihovem tretjem letu delovanja, ki so ga košarkarji zaključili sanjsko in v svoje vitrine dodali še četrto lovoriko v tej sezoni. Septembra so jo začeli z naslovom slovenskega superpokalnega prvaka, februarja na domačem parketu ubranili lovoriko v Pokalu Spar, aprila v svoje vitrine dodali lovoriko regionalne Lige ABA 2, v petek pa so prvič v svoji zgodovini postali še državni prvak.

Koprski tigri so postali peta ekipa, ki se je v zgodovini samostojne Slovenije okitila z naslovom državnega prvaka. Do premiernega naslova so se povzpeli v izjemnem slogu. Skupno so na 67 tekmah sezone je dosegli neverjentih 60 zmag (90-odstotna uspešnost), pri čemer od 7. marca sploh niso poznali poraza in sezono zaključili z nizom 22 uspehov!

Na fotografijah: Igralci ekipe Sixt Primorska Tadej Ferme, Luka Vončina in Žan Mark Šiško.

 

Vaše mnenje nam veliko pomeni. Ste že ocenili prebrano novico?


1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic (4 ocen, povprečno: 5,00 od 5)