Renault zagotovil mobilnost na Dnevu inovativnosti 2017

Renault in Gospodarska zbornica Slovenije se zelo dobro zavedata, da prihodnost  pripada tistim, ki verjamejo v svoje sanje.S kreativnostjo in inovativnostjo, vizijo in trdim delom svoje sanje spreminjajo v resničnost.

renault-inovativnost-brdo

Da bi podprli take ljudi, smo skupaj organizirali Dan inovativnosti 2017. Osrednja pozornost dogodka je bila namenjena iskanju priložnosti krožnega gospodarstva: od odpadkov do različnih materialov in tehnologij za različne namene. Na vrhuncu dogodka so bila podeljena priznanja Gospodarske zbornice za najboljše inovacije na nacionalni ravni za leto 2017.Vsi prisotni smo bili izjemno presenečeni nad kakovostjo prezentacij in čudovitih primerov, kaj zmore izumiti slovenska pamet!

Renault je bil uradni prevoznik dogodka. Odločitev za sodelovanje je bila preprosta, saj so Renaultovi premijski modeli povsem usklajeni z duhom inovativnosti. Vozila Renault Talisman so bila uporabljena za prevoze gostov konference, najnovejši Koleos pa je kot razstavni model privabljal obiskovalce k ogledu tega povsem novega, največjega Renaultovega predstavnika cestnih terencev.

Vaše mnenje nam veliko pomeni. Ste že ocenili prebrano novico?


1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic (Brez ocen)