Renault Pro+ z dvema premierama: Novi Kangoo Z.E. in Master Z.E.

Renault Pro+ na razstavi motornih vozil v Bruslju v Belgiji predstavlja svoji najnovejši električni vozili: Novi Kangoo Z.E. in Master Z.E.

Renault_85940_global_en

  • Novi Kangoo Z.E. je izboljšana različica zadnjih šest let prodajno najuspešnejšega električnega malega dostavnika v Evropi, ki ima z novim akumulatorjem in novim elektromotorjem za več kot 50 odstotkov večji doseg; namesto predhodnikovih 170 km ta zdaj znaša 270 km po NEDC¹. Novi Kangoo Z.E. ima tako večji doseg od kateregakoli drugega električnega lahkega gospodarskega vozila na trgu.
  • Master Z.E. pomeni skorajšnji prenos strokovnega znanja Renaulta, ki je vodilna znamka električnih vozil v Evropi, v segment velikih dostavnikov. Master Z.E. ohranja vse odlike tega modela, zaradi katerih je postal merilo svojega segmenta.

Renault Pro+ tako širi svojo evropsko ponudbo električnih lahkih gospodarskih vozil na skupno štiri modele: Twizy Cargo (leta 2014 predstavljeni štirikolesnik), novi dostavni ZOE (različica septembra 2016 predstavljenega Novega ZOE z dosegom 400 km po NEDC) ter novi Kangoo Z.E. in Master Z.E.

S to edinstveno ponudbo modelov “po meri” se Renault Pro+ odziva na pričakovanja in potrebe poklicnih uporabnikov ter na okoljske izzive. Obenem Renault Pro+ to ponudbo dopolnjuje z mnogimi storitvami, še zlasti povezljivimi, ki so namenjene kupcem lahkih gospodarskih vozil.

“Renault Pro+ je vodilni ponudnik električnih lahkih gospodarskih vozil v Evropi. Z modeloma novi Kangoo Z.E. in Master Z.E. Renault Pro+ nadaljuje širitev svoje ponudbe po meri pričakovanj in potreb naših kupcev z razvojem vedno večjega števila povezanih storitev za poklicne uporabnike. Prepričani smo, da bodo podjetniki prepoznali doprinos naših povezljivih električnih vozil k njihovemu poslovanju in boljši vozniški izkušnji.” 

Ashwani Gupta, direktor divizije lahkih gospodarskih vozil

 

“Renault, vodilna znamka povsem električne mobilnosti v Evropi, je naredil nov korak v okviru strategije mobilnosti brez izpustov za čim več ljudi² z razširitvijo svoje ponudbe za poklicne uporabnike z dvema novima modeloma električno gnanih lahkih gospodarskih vozil. Veselimo se, da lahko profesionalcem ponudimo rešitve električne mobilnosti nove generacije.” 

Gilles Normand, direktor programa električnih vozil

 

PREBERITE VEČ >

 

 

1 NEDC (New European Driving Cycle) je evropska norma za merjenje izpustov in porabe goriva. 

2 Zero Emission (Z.E.): uporaba brez izpustov CO2 in v predpisih določenih onesnažil ozračja med vožnjo v skladu z določili homologacijskega cikla NEDC; ne vključuje obrabnih delov.

Vaše mnenje nam veliko pomeni. Ste že ocenili prebrano novico?


1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic (1 ocen, povprečno: 2,00 od 5)