Razkrivamo: Renault ALASKAN

Renault predstavlja svoj prvi pick-up z nosilnostjo ene tone in svetovnimi ambicijami:


ALASKAN

alaskan

Renault je razkril ALASKAN, pick-up z nosilnostjo ene tone, ki s svojo impozantno pojavo in energično obliko prednjega dela v segment pick-upov prinaša svežino. Čvrst in hkrati udoben ALASKAN ponuja izreden užitek v vožnji, h kateremu prispevajo zadnji obesi s po petimi vodili ter trden nosilni okvir iz zaprtih škatlastih profilov. ALASKAN je krepko in domiselno zasnovno vozilo, ki ponuja izjemne terenske zmožnosti in zahvaljujoč Renaultovemu 2,3-litrskemu motorju dCi tudi gospodarno porabo goriva. Poleg tega, da izpolnjuje potrebe poklicnih uporabnikov, je tudi idealen družabnik za prosti čas in vsakdanje poti. Poleg tega Renault, zahvaljujoč svojemu strokovnemu znanju na področju lahkih gospodarskih vozil (LGV), ponuja široko paleto storitev, predelav in dodatkov, ki zadostijo raznolikim potrebam kupcev.

Po lanski uvedbi modela Duster Oroch, prelomnega modela v razredu pick-upov z nosilnostjo pol tone, na trgih Latinske Amerike, Renault razkriva svoje globalne ambicije na trgu pick-upov s predstavitvijo modela ALASKAN. Ta segment obsega več kot tretjinski delež novih registracij LGV na vsem svetu, letna prodaja pa znaša pet milijonov vozil. Na osnovi svojega že 18 let trajajočega vodilnega mesta v Evropi in trdnih temeljev v Latinski Ameriki in Afriki bo Skupina Renault svoj razvoj še pospešila z ALASKANOM, ki ga bodo izdelovali v treh tovarnah po svetu. ALASKAN bo najprej naprodaj v državah Latinske Amerike, kjer imajo pick-upi močno tradicijo, Renault pa je tam zgodovinsko navzoč. Kolumbija bo prva država v kateri bo ALASKAN uveden na trg.

“S tem mišičastim pick-upom bomo lahko izpolnili potrebe poklicnih uporabnikov in zasebnih kupcev po vsem svetu. ALASKAN Renaultu daje dodaten zagon pri uresničevanju ambicije, da postane pomemben akter na trgu lahkih gospodarskih vozil tudi v svetovnem merilu.”

Ashwani Gupta, direktor divizije lahkih gospodarskih vozil

PREBERITE VEČ

Vaše mnenje nam veliko pomeni. Ste že ocenili prebrano novico?


1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic (9 ocen, povprečno: 4,67 od 5)