Renault Zoe osvojil prva štiri mesta na 6. reliju Monte Carlo ZENN

Renault ZOE se je po bleščeči lanski zmagi na letošnjem reliju Monte Carlo ZENN spet izkazal z izjemnim dosežkom; štirje avtomobili ZOE so osvojili prva štiri mesta.

zenn_text_rsite_01

V drugem nastopu na tem prestižnem mednarodnem tekmovanju je Renault ZOE dosegel blesteče uvrstitve v naslednjih razredih:

1. v skupni razvrstitvi relija ZENN 

in štirje avtomobili ZOE na prvih štirih mestih v skupni razvrstitvi,

1. v razvrstitvi po porabi

in pet avtomobilov ZOE na prvih petih mestih v razvrstitvi po porabi,

1. v razvrstitvi po rednosti vožnje

in štirje avtomobili ZOE na prvih štirih mestih v razvrstitvi po rednosti vožnje.

Letošnji 6. reli Monte Carlo ZENN (Zero Emission – No Noise; brez izpusta – brez hrupa) je bil razdeljen na osem hitrostnih preizkušenj in pet območij merjenja rednosti vožnje. Tekmovalci so v sedmih urah in pol prevozili skoraj 210 kilometrov.

Renault je sodeloval s štirimi posadkami, med katerimi je bila ena novinarska, ena pa blogerska. Poleg tega je ob tekmujočih znamkah na lastno pobudo sodelovala tudi neodvisna zasebna posadka.

Po dveh dneh tekmovanja je teh pet avtomobilov ZOE končalo na prvem, drugem, tretjem, četrtem in sedmem mestu. Neodvisna zasebna posadka je osvojila četrto mesto. Renault ji za dosežen uspeh čestita in z veseljem ugotavlja, da njihov električen avtomobil tudi amaterski posadki ponuja možnosti za enakopravno sodelovanje v tako zahtevnem tekmovanju.

Čestitke tudi našim moštvom poklicnih voznikov, ki sta z briljantno vožnjo osvojili prvi dve mesti v skupni razvrstitvi in tudi v vseh ocenjevanih razredih (poraba, rednost in kombinacija). Renault čestita tudi svojima posadkama novinarjev in blogerjev, ki sta v svojem prvem nastopu osvojili tretje oziroma sedmo mesto.

Renault ZOE je že požel pohvale 98 odstotkov svojih kupcev za obliko in zasnovo, zmogljivosti, najboljši doseg v svojem razredu, užitek v vožnji in ekskluzivne tehnologije. Renault ZOE s to zbirko uspehov ponovno dokazuje svoje odlike, ki so brez primere v ponudbi električnih vozil.

Z skupno 22.000 registracijami od začetka prodaje se pustolovščina ZOE nadaljuje. Spomladi bo Renault ZOE na voljo z novim elektromotorjem, ki bo 100-odstotno francoski in 100-odstotno Renaultov. Zagotavljal bo še vedno najboljši doseg v razredu in optimiziran čas polnjenja. Električna pustolovščina gre naprej!

Vaše mnenje nam veliko pomeni. Ste že ocenili prebrano novico?


1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic (Brez ocen)